Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ

ΥΛΙΚΑ:

150 γρ. ελαιόλαδο
25 γρ. χυμός πορτοκάλι
75 γρ. ζάχαρη άχνη
125 γρ. λευκό ξηρό κρασί
1 γεμάτο κουτ. του γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 πρέζα αλάτι
400 γρ. αλεύρι
100 γρ. καλαμποκάλευρο

Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε το λάδι, το χυμό και το κρασί. Ρίχνουμε την άχνη και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Φτιάχνουμε μια μαλακή ζύμη και την ανοίγουμε σε λεπτό φύλλο πάχους 3-4 χιλιοστών. Με ένα στρογγυλό κουπάκι το κόβουμε σε δίσκους. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160οC για 20-25 λεπτά έως ότου ροδίσουν.

Καλή επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.